Obramat arriba a Sabadell! El nostre quart Magatzem a la província de Barcelona

Un Magatzem a mida dels Professionals amb més de 8.700 m2 de materials de Construcció i Reforma

Obramat obre les seves portes a un lloc privilegiat de la ciutat de Sabadell, al carrer de la Serra de Galliners, 24

Tenim un horari ampli ininterromput: de dilluns a dissabte de 7.00 a 21.30 h i els diumenges de 9.00 a 15.00 h.

Des del 30 de maig tots els nostres clients podran descobrir un Magatzem fet a la mida dels Professionals per oferir la millor experiència de compra: tots els oficis del sector en un mateix lloc, un ampli pati de Materials de Construcció de més de 3.000 m2 on es pot accedir amb el vehicle, 333 places d’aparcament propi, 16 caixes (4 caixes de gran volum, 4 caixes ràpides, 8 caixes) i el millor assessorament professional. A més a més, t’oferim les millors solucions per al teu projecte, com: Planificador de cuines, finestres a mida, el nostre sistema tintomètric... i molt més.

A Obramat oferim els Preus més baixos (IVA inclòs) de les millors Marques líders en els seus sectors i Estoc sempre disponible per a tots els projectes d’obra i reforma.

Sabadell, un OBRAMAT per a tot tipus de projectes de Construcció i Reforma

Aquest és el quart Magatzem de Barcelona, que s’afegeix als de Badalona, Sant Quirze i Terrassa per donar millor cobertura a tots els Professionals de la província.

Oferim un model de compra orientat al Professional, amb el qual cobrim les necessitats de qualsevol client per a tot tipus d’obra.

Com sempre, pots comprar a qualsevol dels nostres Magatzems o, si ho prefereixes, a través del nostre web obramat.es. Rebràs la teva comanda a l’obra en 24 h o podràs recollir-la tu mateix al magatzem en només 2 h.

OBRAMAT Sabadell es converteix en el Magatzem número 33 de la marca a Espanya, que d’aquesta manera consolida el seu lideratge com a principal superfície de distribució especialitzada en el sector de la Construcció i la Reforma.

Els nostres compromisos

Preus de magatzem IVA INCLÒS

Et garantim els preus més baixos, perquè comprem grans quantitats directament a fàbrica, i sense intermediaris, i revisem contínuament els preus dels diferents distribuïdors del mercat. Preus transparents, amb IVA inclòs i sense sorpreses a la caixa

Tot l’estoc en el magatzem

Grans quantitats d’estoc per a les teves obres. Tenim més de 20.000 productes sempre disponibles als nostres magatzems i una àmplia gamma especialitzada en tots els oficis del sector.

Rapidesa de compra

Troba tot el que busques de manera fàcil i ràpida. Gràcies a les zones de càrrega adaptades a les mercaderies voluminoses. Tots els oficis del sector de les obres i les reformes en un mateix lloc.

Qualitat professional

La qualitat dels nostres productes està avalada per la garantia i la confiança que ofereixen les marques líders en el seu sector. T’oferim un assessorament professional i personalitzat per ajudar-te a trobar la millor solució per a la teva obra o reforma.

Entorn segur

Dotem els nostres magatzems d’estrictes protocols sanitaris per garantir la salut de tots els nostres clients, proveïdors i de l’equip OBRAMAT. A més, hem rebut la Certificació Oficial d’Àrea Segura atorgada per l’organisme MAS Prevención que reconeix i acredita la feina i el compromís d’OBRAMAT en l’aplicació de les mesures preventives enfront de la COVID-19

Les nostres solucions


Pàrquing gratuït

333 places d’aparcament gratuït, amb places adaptades a vehicles de grans dimensions.

Accés amb el teu vehicle

Carrega el teu vehicle directament al pati de materials.

Caixes de gran volum

4 caixes de gran volum per facilitar les carregues al teu vehicle.

Finestres a mida

Disponibles en PVC i alumini.

Tintomètric

Podem produir a l'instant més de 20.000 colors.

Compra en línia

Podràs fer la comanda al web on i quan vulguis, i rebre-la a la teva obra en 24 hores amb el transport que necessites per a productes pesants o voluminosos, o també recollir-la al magatzem en només 2 hores.

Formacions per a professionals