El primer magatzem d’OBRAMAT aterra a la província de Tarragona

Més de 7.700 m2 de materials de Construcció i Reforma per a les teves obres

Com a referents en el sector de la Construcció i la Reforma ja no ens diem Obramat sinó OBRAMAT, perquè si venem materials d’obra és lògic que ens diguem així.

Obramat obre les seves portes en un indret privilegiat de la ciutat de Tarragona, la Carretera Vella de València, 6 A, Polígon industrial Francolí. 

Tenim un horari ampli: de dilluns a dissabte de 7.00 a 21.00 h i els diumenges de 9.00 a 21.00 h. 

A Obramat oferim els preus més baixos (IVA inclòs) de les millors marques líders en els seus sectors i estoc sempre disponible per a tots els projectes d’obra i reforma.

Tarragona, un OBRAMAT per a tot tipus de projectes de Construcció i Reforma

Un any després de la nostra obertura a Finestrat, obrim aquest segon magatzem per donar cobertura a tots els professionals de l’àrea de Tarragona. 

Oferim un model de compra orientat al professional, amb el qual cobrim les necessitats de qualsevol client per a tot tipus d’obra.

A més d’ampliar el servei que donem en aquesta zona de Tarragona, aterrem com una empresa omnicanal on els professionals poden fer les compres físiques al magatzem o en línia a través d’obramat.es 

Com s’hi arriba?

Els nostres compromisos

Preus de magatzem IVA INCLÒS

Et garantim els preus més baixos, perquè comprem grans quantitats directament a fàbrica, i sense intermediaris, i revisem contínuament els preus dels diferents distribuïdors del mercat. Preus transparents, amb IVA inclòs i sense sorpreses a la caixa

Tot l’estoc en el magatzem

Grans quantitats d’estoc per a les teves obres. Tenim més de 20.000 productes sempre disponibles als nostres magatzems i una àmplia gamma especialitzada en tots els oficis del sector.

Rapidesa de compra

Troba tot el que busques de manera fàcil i ràpida. Gràcies a les zones de càrrega adaptades a les mercaderies voluminoses. Tots els oficis del sector de les obres i les reformes en un mateix lloc.

Qualitat professional

La qualitat dels nostres productes està avalada per la garantia i la confiança que ofereixen les marques líders en el seu sector. T’oferim un assessorament professional i personalitzat per ajudar-te a trobar la millor solució per a la teva obra o reforma.

Entorn segur

Dotem els nostres magatzems d’estrictes protocols sanitaris per garantir la salut de tots els nostres clients, proveïdors i de l’equip OBRAMAT. A més, hem rebut la Certificació Oficial d’Àrea Segura atorgada per l’organisme MAS Prevención que reconeix i acredita la feina i el compromís d’OBRAMAT en l’aplicació de les mesures preventives enfront de la COVID-19.

Les nostres solucions


Pàrquing gratuït

290 places d’aparcament gratuït, amb places adaptades a vehicles de grans dimensions.

Accés amb el teu vehicle

Carrega el teu vehicle directament al pati de materials.

Caixes de gran volum

Caixes de gran volum per facilitar les carregues al teu vehicle.

Finestres a mida

Disponibles en PVC i alumini.

Tintomètric

Podem produir a l'instant més de 20.000 colors.

Compra en línia

Podràs fer la comanda al web on i quan vulguis, i rebre-la a la teva obra en 24 hores amb el transport que necessites per a productes pesants o voluminosos, o també recollir-la al magatzem en només 2 hores.

Formacions per a professionals

Fomentem l’ocupació

OBRAMAT referma la seva presència a la província de Tarragona amb una inversió de 15 milions d’euros, i contribuint a la creació d’ocupació estable i de qualitat, amb més de 102 llocs de treball. A més, aposta fermament pels proveïdors locals i regionals, amb l’objectiu de contribuir en el desenvolupament del teixit empresarial de Tarragona. 

Aquest magatzem, a més de donar resposta a les necessitats dels nostres clients, afavorirà la diversitat i la integració laboral a través de la col·laboració amb associacions i fundacions locals per integrar nous col·laboradors en situacions de risc d’exclusió social i laboral. OBRAMAT Tarragona es converteix en el magatzem número 33 de la marca a Espanya, que d’aquesta manera consolida el seu lideratge com a principal superfície de distribució especialitzada en el sector de la Construcció i la Reforma. 

Fomentamos el empleo